dr-3

Sastanak Erasmus + održan u Drnišu

Održan je  sastanak partnera na zajedničkom projektu naziva “Training programs for teaching and support professionals in primary schools and kindergartens in child abuse cases – DareIIsee”. Projekt je sufinanciran sredstvima Erasmus+ programa.

Na dvodnevnom sastanku sudjelovali su svi partneri; Pedagoški fakultet Ljubljana, Slovenija (nositelji projekta), Dječji vrtić Drniš, Hrvatska (partneri na projektu), Hrabri telefon, Hrvatska (partneri na projektu), European Forensic Agency, Beograd, Srbija (partneri na projektu) i Osnovna Škola Svetozar Miletić, Beograd, Srbija (partneri na projektu).

Dogovoreni su daljnji koraci u provedbi projekta. Sudionici su imali priliku upoznati se s našim vrtićem, gradom i okolicom. Posebno se zahvaljujemo gradonačelniku što je pozdravio sudionike i upoznao se s projektom, a svi gosti na poklon su dobili interaktivnu knjigu – “Prirodne ljepote Drniša”, slikovnica koja u kombinaciji s interaktivnom olovkom postaje edukativni materijal i omogućava otkrivanje prirodnih ljepota drniškog kraja.

Veselimo se daljnjoj suradnji i nastavku projekta.

Izvor: Dečiji vrtić, Drniš, Novosti

Comments are closed.